Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pasta lovers- Puttanesca

IMG_3129 IMG_3131 IMG_3139 IMG_3146 IMG_3155 IMG_3178 IMG_3204 IMG_3213 IMG_3223 IMG_3227

 

Har jag några pasta älskare här som läser? Jag själv är inget större fan av pasta men när man gör det vill man ju äta det riktigt gott. Som vi alla vet är det ju farsdag idag och min pappa älskar pasta. Fast vem gillar inte det Italienska köket..  Jag har ett litet samarbete med ZETA i detta inlägg för att dom vill komma ut med sin tävling dom har just nu på instagram. Så jag slog två flugor i en smäll idag!

På deras instagram som heter @zeta.nu lägger dom ut recept varje dag och deras tävling är nu att ni själva ska laga din allra godaste maträtt med TVÅ från Zeta och använd hashtagen #zetaskafferi Priset är att vinna Zetaprodukter för ETT helt år!

Jag tänker lägga ut den här – min egna puttanesca 😉

Puttanesca är en typisk italiensk spagetti-rätt och tricket är att få till sältan från sardeller, kapris och oliver med den söta tomatsåsen. Så när jag såg sardellkrämen som Zeta gjort blev jag väldigt sugen på detta. Ni måste testa!

 • Sardellkräm ( eller sardeller)
 • oliver
 • kapris
 • krossade tomater
 • gullök
 • vitlök
 • chili
 • oregano ( färsk)

Jag försöker tömma min kyl då jag ska åka snart så hade hackade även i rödpaprika, champinjoner och palsternacka. Till detta kokar man den goda pastan i saltat vatten. När den är klar lägger man i en klick riktigt smör och svart nymalen peppar. River över en drös parmesanost, det hade jag tyvärr inte hemma men fetaost var också gott på 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand