Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Back to my flow

IMG_3274 IMG_3282 IMG_3283 IMG_3289 IMG_3296  IMG_3302

 

Då ska vi se.. Jag hamna utanför mitt flow iförrgår. Träffade upp söta Mickis och hennes lilla lilla dotter i tisdags. Alba är tretton veckor äldre än lilla Livia och herrejuses vad det händer ting på dom få veckorna! Med dom satt Janni, ( Mickis syster) som precis släppt sin kollektion, GRATTIS duktiga vän! Hon var så stolt, pirrig och glad, så summan av kardemumman var att vi alla satt där jätteglada! Plus en hejdundrans slut kropp. Jag hade varit med mitt crew på Kampsportlabbet ( ser ni att Abla och jag matcha och hon även skulle göra som vi) ! Jag blir på så bra humör och skön energi av träning, man nästan känner hur endorfiner sprudlar ut ur porerna. Så när Jannis säger till mig att jag varit så bra på att blogga även fast jag är mamma nu ( då hon vet att det är några timmar om dagen man pysslar med att blogga) så svarar jag glatt att det är bara för att jag tycker det är så kul och älskar när man kommer in i ett bra blogg-flow. Tack för den komplimgen… och så blev det inte ett blogginlägg på 2 dagar.

FÖRLÅT! Vi flög igår och den resan med hund och bebis var inte det lättaste.. Bella hunden smet när vi skulle lyfta, Alba fick ont i öran när vi skulle landa, sen tappar vi alla bort varann när vi äntligen träffas ( i en timma utan telefoner.. Min kille tror vi satt oss och äta medan jag springer runt som ett yrhöna och tror han är borta med Alba haha japp kaos). Det var bara lite av resa igår..

Nu ska jag hitta tillbaka till mitt flow igen och göra det jag tycker är så kul, inspirera till er och njuta av att familjen är samlad igen ( dessutom inte tappa träningen nu när jag lämnade Svedala)! Hoppas ni är inne i ett bra flow också <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men sötnos! <3 Du är supermom, så jäkla duktig och ni två är ju för härliga att hänga med! Ses snart <3

  Janni 2015-11-11 15:52:55 http://jannideler.com
  Svara
  • Svar på Jannis kommentar.

   GULLE dig <3 Det är så tråkigt när man inte hinner få upp här så tänkte jag verkligen på din kommentar/komplimang! Vi ses snart igen babe! PUSS <3

   foodjunkie 2015-11-11 23:43:47
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!