Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Make me feel nostalgic

IMG_3328IMG_3321IMG_3332IMG_3336IMG_3342IMG_3348

 

”Ding dong” lät det och klockan var väl typ 8 på morgonen.. Den morgonen vi skulle bege oss till varmare breddgrader. Där står hon min alldeles förtjusande bästa vän Lisa! Hon kom för att hänga i gäng innan det var dags för att åka ut till Arlanda. Så medan Alba fick mysa med sin gudmor passade jag på att tömma ur kylen och göra frukost. Dessutom påsar som hon kunde ta hem.. Hatar att slänga mat!

Fast vet ni vad, jag hade förberett en sak. Kan någon ana hur gott det är att låta en sked med honung stå i ett glas vatten över natten? Det är fantastiskt, fast den är inte klar där. Antingen har man i pressad citron eller en matsked äppelcidervinäger! Det är vi uppvuxna på.. Mamma gjorde alltid det här till familjen! Får lite nostalgi känslor när jag själv gör det… när vi stod där mörka, tidiga morgnar och drack det här ihop.

Är det någon som kommer ihåg äppelcidervinäger? Det är ju hejdundrans äckligt att ta 1-2 matskedar rakt av. Men man kan ju börja lite lugnare. Det är väldigt nyttigt för våra kroppar. Även om det är en väldigt sur- bitter smak så hjälper det till syra-bas balansen vilket är viktig för att kroppen ska fungera på topp. Matsmältningen är det ju känt för att vara en dunder kur men dessutom viktnedgång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sötaste Edita. Var tvungen (I hope you like it) att kommentera lite om din medverkan på Mom Enough. Kan kolla in på min blogg och jag hoppas du gillar kommentaren. Du gjorde det riktigt bra!!
    Kram från Schweiz.

    Andrea Grünenfelder 2015-11-12 09:53:24 http://www.nouw.com/andreagrue
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!