Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOM ENOUGH result

 

3 kopia 4 kopia 5 kopia

Ja herrejesus. NU är den ute.. Det där jag sa att jag var med och medverkade i för ett tag sedan. MOM ENOUHG!  Jag älskar ju äventyr, och det här var ju helt klart ett äventyr för mig. Testa vad man går för lixom.. Jag är ju som sagt en ganska lugn person och oftast glad men här känner jag att jag blev nervös. Syns det?  Även om jag kände mig trygg där i den där mysiga soffan med Ebba Kleberg Von Syndow som var/är världsvan så är det alltid spännande och se hur man blir i sånna här situationer. Hade miljoner saker jag ville säga men det här blev resultatet – Här hittar ni videon Programmets innehåll hade många olika laddade frågor och diskussioner..

 

KRAMAR från mig och Alba som precis suttit och ätit massvis med hallon ihop. Hon kalldes hallonet när hon låg i min mage.. Ni som läst bloggen länge kanske kommer ihåg det? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • DUKTIG du är! Älskar dig!! <3

  Frida 2015-11-13 08:59:01
  Svara
 • Du var fantastisk i detta inslag, önskar så gärna att det hade varit längre. Jag blir otroligt inspirerad av dig och jag hoppas verkligen att du kommer synas mer i rörligaklipp/sammanhang framöver 🙂

  Hanna 2015-11-13 07:49:46
  Svara
 • Härligt program!
  Och fantastisk fin outfit :):) Var du på dig?

  Take care!

  Malin 2015-11-12 20:23:47
  Svara
 • Wow, man blir glad över att se en person som utstrålar sådan energi och glädje som du alltid bidrar med :). Du har en sund syn på socker och mat och jag älskar hur du alltid lyckas få till det igenom att bara öppna kylen och ”ta det du har hemma” fortsätt inspirera ! Grym blogg.

  Mvh en trogen följare

  Frida 2015-11-12 14:36:45
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!