Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

This one is for you

IMG_3434 IMG_3444 IMG_3467 IMG_3516 IMG_3563 IMG_3567  IMG_3598 IMG_3602 IMG_3604 IMG_3609

 

Här har jag traskat runt idag. I Barcelona och nära havet hela dagen! Först var det träning på kartan och sedan var det ut och titta solnedgång. Som ni många vet och jag fått mycket kommentarer om är att vi alla blir sugen på någonting några gånger under dagen. Så när jag fick mina bars från Friggs ( tryck på det för att se dom) så sken jag upp som en sol. Här i Spanien ligger ju dom typ tolv steg efter med just barer så hade som plan att ta med dom hit för att förgylla mina dagar. Dom känns väldigt fräscha men mättar ändå det där suget som kommer. Tre olika smaker finns det – Chiafrön Tranbär – Pumpafrön Honung – Quinoa Hallon- är dom olika och jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Min hund hade gärna ätit dom alla tre, finns ingen som är mer kräsen än henne.. Grönkål och bars hade hon gärna ätit varje dag..

Som ni vet så har jag ett samarbete med Friggs. Och det är faktiskt av olika anledningar jag tackade JA, dels för att jag tycker det är ett enkelt märke som alla kan hitta och köpa men också för att jag har fått det bästa att erbjuda er mina fina följare. En tävling! Och det är att DU PLUS EN ( 1+1=2) ska få komma med mig och 15 andra att äta den absolut härligaste frukosten på Diplomat på Strandvägen i Stockholm. Någon som blev taggad? Jag är iaf väldigt eftersom jag ska få hänga med någon av er en morgon! Det är dessutom i en svit, så krydda hela myset på ett fint hotell i även deras svit.

Nu ska ni bara få berätta er favorit majskaka.. Alltså – Vad har du på din majskaka? Tell me och jag ska välja en av alla att få ta med mig..  Kanske bra för er att veta att frukosten kommer att äga rum den 26:e November alltså om exakt 2 veckor klockan 8:30.  LYCKA TILL <3 och var beredd på att blir kramad ex antal gånger så glad jag kommer vara att få äta med någon av er! ( dom andra femton gästerna är mina vänner så inga farliga) KRAM

Ps. tävlingen slutar om en vecka så alltså den 19:e ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hummus – godaste goda (hemgjord såklart)!

  Jessica Sundberg 2015-11-16 16:40:57 http://attlevasunt.se
  Svara
 • Vilken lyxig tävling 🙂
  Jag är en ostgalen tjej så självklart åker favoritosten Saint Agur eller Rouqefort fram ihop med lite bladspenat och aprikosmarmelad. Kan äta hur många som helst!! Kan kännas lite väl lyxig på vardagar men man måste ju unna sig, visst 😉
  Kramar Camilla

  Camilla 2015-11-15 19:40:52
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej Camilla! Jag skrev i mitt inlägg nu att det är just DU plus en vän som ska få följa med nu på torsdag morgon och äta lyxig hotell frukost i sviten med oss :)))))) JIHO, GRATTIS och tack för att du delade med dig av din UNDERBARA majskaka <3!! Meddela gärna mig på min mail, edita.renlund@gmail.com så fort du ser detta. KRAMAR

   foodjunkie 2015-11-24 20:54:57
   Svara
 • Åh underbara Barcelona!

  Clara Edvinsson 2015-11-13 23:13:48 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
  • Svar på Clara Edvinssons kommentar.

   Håller med dig, det är verkligen underbart här.. Går runt och små ler hela tiden. Kan inte förstå att det är mitten av november och över 20 grader varje dag. 🙂

   foodjunkie 2015-11-18 11:58:10
   Svara
 • Jag har oatlys ”på mackan” tillsammans med färska fikon och böngroddar. SÅ gott! 🙂

  Erika Lahti 2015-11-13 19:24:01
  Svara
 • Jag äter helst mina majskakor med kalkonskinka och avocado, vill jag lyxa till det lite extra toppar jag med citronpeppar!
  Kram

  Clara Sjölund 2015-11-13 18:49:57
  Svara
 • Vilken drömtävling! Frukost är ju det bästa som finns och att få tid med dig och andra inspirerande människor- åh så roligt det vore! Min favorittopping är klassikern avokado, allra helst med havssalt, olivolja och mer färsk basilika än vad som egentligen får plats.. Håller tummarna, hoppas hoppas!

  Matilda 2015-11-13 18:04:41
  Svara
 • Jag har två favoriter, den ena är lite matigare och den andra som en efterrätt 😀 Den matiga äter jag gärna till frukost, på den har jag keso och krasse som jag odlar i mitt fönster. På kvällen är jag sugen på något sött och då brer jag på jordnötssmör och lägger på bananskivor och lite flingsalt! Vore så otroligt mysigt att få träffa dig, du är helt fantastiskt inspirerande! Kramar

  Sara 2015-11-13 12:53:44
  Svara
 • Vilken härlig tävling!

  Om jag är sötsugen så tar jag på jordnötssmör, den utan några konstigheter i, skivar banan ovanpå och ringlar över lite agavesirap. Så smarrigt! Annars är en annan favorit avokado, örtsalt, basilika och en tunn skiva tomat. Ibland blir det även en skiva kokt skinka ovanpå. Också super gott!

  Ha en fin helg! Hoppas vi ses på frukosten, kram

  Rosanna Gatti 2015-11-13 10:41:37 http://Rosanna.vimedbarn.se
  Svara
 • Hej fina du!
  Jag vill börja med att tacka dig, tacka dig för att du har en så himla vettig syn på mat och hälsa- ja, hela paketet. Det är härligt med någon som genuint älskar mat (det märker man på dina kommentarer) men som håller det på en hälsosam nivå. Det finns sååå många därute (inklusive mig själv ibland) som förknippar mat med känslor, och det blir ju inte alltid så bra… Kort sagt, du är en sann inspirationskälla för mig!

  Vad gäller FRIGGS, måste jag berömma dem- det är genialiskt att ta konceptet ”riskaka” (som ju förknippas med en del onyttigheter, när de doppas i en massa kryddor och andra E-nummer) och istället göra en hälsosam variant. JAG ÄLSKAR DET. Jag tränar mycket och försöker att undvika överdriven konsumtion av gluten, då är FRIGGS bäst! Jag får härlig energi men känner aldrig att jag blir tung i magen eller trött efter att ha ätit dem.

  Vad har jag som pålägg då? Jag är en riktigt addict av ägg och avokado… Här kommer därför mitt favoritpålägg att pimpa majskakan med:
  – Tahini (istället för smör)
  – Mosad avokado
  – Perfekt kokt ägg
  – Gul paprika
  – Groddar
  – Örtsalt

  Servera med ett gott te, tända ljus, lugn och rogivande musik och läs ett magasin =bästa receptet på en bra start av dagen!
  Hoppas att vi ses.

  KRAM

  Sarah 2015-11-12 20:09:25
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!