Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tryffel + ägg = bröllop i munnen

IMG_3356 IMG_3371 IMG_3378

 

Det här tänkte jag snabbt lägga ut till er medan jag var i luften. Men tiden fanns inte till.. Lite som när jag lagade detta också. Omelett, finns det någonting lättare men ändå så smakrikt? Jo kanske men man har ju nästan alltid ägg hemma och man kan ju ha i nästan precis vad som helst. Här är tipset, TRYFFEL oljan och sesamfröna! Tryffel och ägg gifter sig underbart i munnen. Jag hade bara svamp och svartkål stekte med det och knäckte jag två ägg över. Gulan ville jag inte ha helt stekt så den skulle rinna ut så där gott och krämigt som bara just äggula kan vara 🙂

Min lilla mamma är med här i Barcelona och det är första gången hon är här. Vilket gör det väldigt kul att få visa henne, så nu ska vi bege oss ut på och turista oss lite.. Kram så länge och ha en fantastisk fredag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Omelett är den bästa nödlösningen när det krisar! Jag gillar att ha spenat i min och rödlök, sen är det bara att brassa på med det man gillar 🙂

    Elin 2015-11-13 18:09:53
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson