Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pray for Paris

IMG_3702 IMG_3710 IMG_3718 IMG_3719 IMG_3731 IMG_3736

 

Alltså detta ställe. El Palace heter det nu och är gamla Ritz hotell. Det var/ är som ett museum, jag vågade knappt ta bilder.. Då det satt alla möjliga olika människor där inne.. Från olje shejker till asiatisk prins typ.. och så hörde jag någon svensk röst annars hade jag kunnat gå locko där inne med kameran.

NU till det viktiga, läskiga och absolut hjärtekrossande… Paris (kärlekens stad) och Paniken. Jag mår illa! Tänk er dom lyckliga människorna som satt på konsert och in springer Isis för dom har enbart att döda i tankarna. Även sig själva då dom är så fega. Jag har egentligen inga ord överhuvud taget för jag tycker detta är så läskigt! Det är i vår fina värd, vart kommer allt detta hat ifrån? Varför gör man ingenting, känns som alla fattar utom politikerna, eller så är dom också fega.  Man vill ju hjälpa till och bara stå att titta på? Jag kan säga att jag känner mig hjälplös, även om jag betalar skatt som precis alla andra i Sverige.. Vi alla vill ju hjälpa och lite till känner jag men hur gör man det rätt? Nu satte vi högre säkerhet på ID kontroll vid gränserna men vad hjälper det när dom redan hittat Isis i Sverige men vart vill inte säkerhetspolisen utge.. Det är nämligen så att Isis bryr sig inte om vilket land dom är i utan bara ge ut sin propaganda, det syns ganska tydligt på det tragiska som hände i Paris igår. Jag känner mig tryggare här i Spanien (med Alba) men vill inte att det ska vara otryggt någonstans för någon. Vi har en värld full av sorg, och vi vet att flykten i Afrika är 2847673 större än den vi har här i Europa.. Allt handlar om pengar och makt men när ska detta ta ett slut? Jag vill ge all min kärlek idag till Paris och vi tänker på er, sen hoppas jag i min vilda fantasi att vi alla ska för alltid leva i en trygg vardag och samhälle utan hat!!!!!!! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Håller med ovanstående Anna, USA har försökt bistå andra rebellgrupper men aldrig IS. Sen är nästan alla människor som flytt de senaste åren och flyr nu från Syrien, Irak och Afghanistan som ligger i Mellanöstern, inte Afrika. Det framgår inte riktigt vad du menar, du kanske kan redigera det i efterhand? Alltid bra att rätt saker står för mindre vetande personer som kikar in här! 🙂

  Miriam 2015-11-19 00:06:20
  Svara
 • Bra sagt Edita❤️

  Monika 2015-11-16 11:22:56
  Svara
 • Men vänta lite nu, att USA skulle stödja IS/ISIS stämmer ju inte, man har däremot stöttat fria syriska armén för att komma åt Assadregimen. Men att en västerländsk regering skulle stötta en uttalad terrororganisation finns ju inte på kartan! Jag hoppas bara att du uttryckt dig olyckligt.

  Anna 2015-11-14 19:59:06
  Svara
 • Hola guapa, i´m agree with you, i`m so sad today…

  peace and love please!!!!!

  María 2015-11-14 14:12:32
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!