Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dip it

IMG_3764IMG_3765

 

Det här behöver man ju inte vara en raketforskare för att göra detta. Men inget man tänker på att göra kanske. Lite så tänker jag iaf. Men nu får ni det som tips en söndag som denna. Då det är väldigt enkelt men inget man äter varje, vilket är perfekt en helgdag tycker jag. Endast ägg och bröd.. Ägget ska vara sådär löskokt så det är peeeerfekt ( jag råkade koka lite för mycket  )för att doppa det rostade brödet i. Enklast och mysigt att duka upp det rostade brödet i smala skivor för att bara kunna sitta och doppa. Ha salt och peppar nära tills hand tycker jag är gott. Men smör eller liknande behövs inte om man inte gillar kaviar förstås. Det finns inte här i Barcelona men det behövs inte heller faktiskt.. Vi tog och hade en stor skål melon, kaffe och färskpressad apelsin juice 🙂

Vi höres snart igen gullisar, trevlig söndag <3 

Vill ni veta en sak.. Min Alba blir 6 månader idag! O M G vad tiden flyger förbi.. Hon har blivit så stor min lilla älskling! Kan snart sitta upp, tror nån tand är på G och har börjat vinka tillbaka till en.. och då ska vi inte tala om alla ljud som ändras vare minut från den lilla munnen och allt hon upptäcker! Magiskt är det och älskar varje micro sekund att vara hennes mamma, finns inget bättre! Grattis mitt allt <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!