Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Market in the harbour

IMG_3775 IMG_3777 IMG_3785 IMG_3788 IMG_3794 IMG_3807 IMG_3817

 

Här i hamnen var det marknad. Jag älskar marknader.. bara får gå titta och köpa hem smått. Det blev lite olika oliver, sockrade frön och stor limpa nybakt bröd. Men hur tufft att det lever g r ö n a frågar i träden precis vid oss.. Dom pratar precis lika mycket som oss tjejer som min kille.. Vilket betyder väldigt mycket! Dom var rätt svår fotograferade dock som ni ser var jag inte den ändå som försökte, hoppas hans blev bra som stod så där nära! Men där är vi väl också rätt lika, svår fotograferade haha… Nu måste jag springa för mamma ska åka hem på tisdag och vi har inte hunnit göra ens hälften av det vi tänkt. Ska visa er någon smarrigt sen!  KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!