Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Me as a tourist

IMG_3926 IMG_3931 IMG_3948 IMG_3954 IMG_3972 IMG_3980 IMG_3993 IMG_4005 IMG_4011 IMG_4014

 

En söndag i Barcelona.. Bara strosa runt bland alla möjliga olika gränder, torg, kyrkor, gator, affärer, caféer och byggnader. Precis så där turistig som man bara kan vara. Fast vi tänkte då att vi tar alla andra platser som inte är fullsmockade med kart-läsande människor. Det kan man säga att vi lyckades väldigt bra. Det var nog tack vare mammas kompis som råkar vara här exakt samma dagar som henne ( samma flyg t o m ), hon kan nämligen spanska. Den utnyttjade vi helt klart igår och bara njöt av allt vi såg. Hon berättade att det stod på den texten jag la ut längst ner att dom här plantorna i inhägnaden mitt bland klotter, lekpark, fina strukturer på husen så vakade maffian detta-  Så rör ej plantorna! Hon berättade även mycket mer kul och det gör ju så mycket när man är i en annan stad. Nu vakna jag och kände den mer än i förrgår. Och dessutom lite trötta ben då vi bara gick gick och gick.

Sen GRATTIS till min älskling som klarade kursen igår som han gjort nu i några veckor! Det firade vi såklart igår <3 Hoppas ni också lyckats med någonting ni kämpat med eller längtat efter. Söker ni inspiration så måste jag ju självklart tipsa er om världens bästa sida, metromode heter den men där finns en spalt som heter HÄLSA, tryck på den för att se! Precis vad som behövs en måndag kanske.. Speciellt efter helgens och fredagens (den 13:e ) helt obegripligt tragiska som hände. Vardagen fortsätter men det finns i tankarna hela tiden! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Men Hej, ni har ju alldeles hemma pa min gata:) Kul att se bilder fran varan fina stad. Om ni kommer tillbaks snart igen och letar efter restauranger, caféer, affärer, sa kolla gärna in pa AppetiteAndOtherStories.com

  Kram

  sara 2015-11-22 20:02:00 http://appetiteandtotherstories.com
  Svara
 • Åh Så Fint!

  fannieredman 2015-11-16 22:12:44
  Svara
  • Svar på fannieredmans kommentar.

   Det är verkligen fint här 🙂 Men hade såklart behövt dig här.. Miss matvrak! Fast skönt att vi går mycket heeela tiden …

   foodjunkie 2015-11-18 11:52:57
   Svara
 • ALLTSÅ! Blir helt kär varje gång jag är inne på din blogg men dom här bilderna var ju om möjligt mer underbara än annars! Vill ju bara hoppa in i dom och sno ditt liv, eller i alla fall få vara en liten del av den 🙂
  KRAM och stort tack för en av de härligaste bloggarna!

  Sanna 2015-11-16 13:39:12
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Men HALLÅ hur gullig är du då!! Miljoner kramar, kom hit så får du hänga i gäng istället 😀 Det är så fint här i Barcelona! Har du varit här? Bra att du blir på bra humör och kär när du går in här.. Det är min störta önskan att få inspirera!!! <3 TACK igen och KRAM

   foodjunkie 2015-11-18 11:55:11
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!