Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Crispy potato and lobster lunch

IMG_3742 IMG_3752 IMG_3761 IMG_3857 IMG_3862 IMG_3864 IMG_3866 IMG_3869 IMG_3873

 

Hur mycket vill man inte sätta tänderna i den där klon jag precis pillat ut? Man blir ju så barnsligt glad när man får ut hela så där. Och man får äta den.. Det är ju så sjukt gott! En väldigt lyxig lunch slog vi till på kan man säga. Det började faktiskt med att vi såg någon sitta och äta det där och fortsatte att gå, men helt plötsligt blev vi hungriga och gick tillbaka för att ta en lika dan. Så tack till den där lilla tanten som satt och njöt för sig själv i solen. Det smakade ljuvligt! ”Crispy potato with lobster and grilled pepper” stod det på menyn, och jag förstår inte hur hon kunde äta en själv då vi inte ens orkade allt det där ihop jag och mamma. Dom har faktiskt väldigt god och fin fisk och skaldjur att erbjuda vart man än går här tycker jag. Köttet kan jag tyvärr inte uttala mig men är det någon som ska åka till lite varmare stad snart så tips att åka hit och äta lite god mat, då det är så mycket billigare oxå!

Mätta magar gick vi vidare på vår upptäcktsfärd, in kom vi på en restaurang -marknad.. Lite ( väldigt mycket) skillnad mot vår, kungshallarna kan ju slänga sig i väggen haha. Allt var så så fint där inne och det var god stämning i hela stora lokalen. Färre och bättre utbud. Även om vi har helt galet många restauranger i Stockholm så har vi inte riktigt någon nice sådan här.

Idag åker min mamma hem och vi ska bege oss vidare här i Spanien eller om vi väntar till imorgon.. Vi får se men jag håller er uppdaterade! Ursäkta om det såg slaskigt och lite för gott ut på tallrikarna.. Jag äter ju helt klart med ögonen men det gjorde ingen denna gång då jag hade fin utsikt runt om kring mig istället. Och en till sak, förlåt om jag suktar er med sol och bara ben, jag försöker att inte bara lägga ut sådant! XOXO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand