Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

You have to do this one

IMG_4034-2 IMG_4038-2 IMG_4045-2 IMG_4050-2 IMG_4052 IMG_4060-2 IMG_4064 IMG_4086-2 IMG_4099-2 IMG_4107-2 IMG_4122-2 IMG_4123-2

 

Okej gör så här; 

Köp ett schyst börd och rosta. Sätt på ugnen. Fräs lite gullök med honung och salt. Stek zucchini med lite spiskummin, salt, peppar. Lägg nu dom skivorna zucchini på brödet och getost. Fin-riv över lite parmesanost och bums in i ugn. Skölj lite mix-sallad och dra på lite balsamvinäger och krossa över lite valnötter. VOILA så lätt har ni nu gjort den mest magiska mackan! 🙂 Det var precis en sån jag åt  där på det där mysiga hålet i väggen vi hittade. Vi tittade bara in och där var det en stor lunch resturang med öppet tak. Lyckan då maten var helt fantastiskt! Den första tallriken tog vi in och delade på, den hette aubergine- kaviar och det var jag bara tvungen att få smaka på. Även i den var det spiskummin, så himla gott!

Sen var det bild på en kyrka som var minst 60 meter i takhöjd.. Älskar att gå in i kyrkor! Även om jag inte är troende så är det magiskt. Här är husen väldigt täta med varann och dom hänger tvätt kors och tvärs mellan dom och det är så häftigt på tal om kyrka nu att det är som kyrkligs mellan dom smala gränderna mellan husen.. Förstår ni lite hur jag menar med det ljuset? Lite annat än vad vi har hemma i Sverige nu kan jag tänka mig.. Skickar över lite ljus och värme här nu hoppas jag till er som läser iaf <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hello, you need visit restaurante Ponsa, is a delicious restaurant of catalan homemade food and near Sta. María del Mar, a beautiful church, there´s a little restaurant of mediterranean food named Petra, very delicioso too.
  Besos and enjoy Barcelona

  María 2015-11-17 13:50:58 http://mariapalomerom@gmail.com
  Svara
  • Svar på Marías kommentar.

   Thank you sweet Maria! 🙂 If I have time I do it today.. We are going with the car to Marbella later so if not I do this next time <3 Besos and hugs!

   foodjunkie 2015-11-18 12:00:17
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!