Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Overnight chia-oat

IMG_4775

 

Hola eller hej faktiskt. Nu är vi i Stockholm igen! Det blev en snabb ändring i planeringen och vi hittade flyg hem morgonen efter. Bästa flyget förövrigt.. Typ tomt, Bella hunden fick vara lite hur hon ville, kom snällt och gav en kudde när jag ammade osv.. Ibland har man ju tur alltså! För mig vände så fort vi klev av.

Vi åt JORDENS största (den hängde ut ur själva brickan)  pizza med bonus barnen så det kan ha varit den som gjorde mig helt ofokuserad. Jag älskar pizza men jag kom hem innanför dörren hemma som den mest klantigaste människan. Allt blev fel, tänkte inte ge er dålig energi här men berätta lite av de. Gjorde te och tog lite soya mjölk i.. den mjölken märke jag sen en timma efter att jag hade glömt stänga helt så det rann ut över hela köket från kylen. Så dom dropparna som var kvar prioriterade jag till min frukost så skulle göra denna goda chia – och havregröt. Då hällde jag ut chiapåsen över hela golvet… Ja ni fattar, så lite så är jag just nu. Och jag är inte gravid igen, då var jag dunderklumpig hela tiden!

Visst är det lite roligt hur man är, låter så mycket bättre med KALE än svartkål, ACAIBOWL än acai-skål och som denna OVERNIGHT chia- oat. Jag tänker ju när jag gör den i huvudet att jag gör en overnight- oat och inte en övernattsgröt. Den kan jag säga att jag vakna redan kl 5 imorse och var sugen på. Inte för att Alba väckte mig men lyckades somna om en liten stund till kramandes med henne. Men det var fortfarande mörkt när jag vakna så fick bli en bild med blixt för hungern kund inte vänta längre.

 • havregryn 4 mts
 • chiafrön 3 mts
 • soyamjölk
 • dadlar 2
 • frysta hallon 8 st

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand