Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips!

IMG_4811 IMG_4816 IMG_4821 IMG_4831

 

Vad tusan ville hon säga med dom här gamla torkade kryddorna egentligen kanske ni tänker.. ? Jag vill bara meddela att jag doftar så helt galet gott om mina händer just nu. Jag kan ju köpa färska kryddor och gå och sniffa på dom hela vägen till kassan, sen när dom kommer hem vissnar dom oftast ganska fort. Jag har inga gröna fingrar punkt slut ( men hoppas dom kommer med åren !!). Jag har iaf lärt mig att så fort dom börjar se lite hängiga ut och jag försökt rädda den eller dom ett tag så låter jag dom få stå där och helt enkelt torka klart. Sedan bara smular jag ned det torkade bladen i en liten skål 🙂 Lätt som en plätt och smakar så mycket mer än dom kryddorna man köper. Dessutom får jag väldigt mycket inspiration av det. Som nu när jag smulad ner myntan kom tzatziki cravingen fram! Men nu ska jag börja fredags- middag. Visar mer om det senare- så förbered er på recept! Hoppas ni får en underbar fredag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind