Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett gott slut på denna vecka

IMG_4943 IMG_4945 IMG_4952 IMG_4955 IMG_4958 IMG_4982

 

Är det någon här som varit ute och fått i er den friska luften som är ute nu? Har faktiskt lyckats gå min söndags promenad varje vecka nu efterjaga skrev att det är sånt skönt avslut. Vi mötte upp Frida och pappa och vi hade ju bestämt oss för att gå promenad men inte vart. Så det fick blir en ny runda för oss. Vilket bara var plus på alla sätt. Så skönt och inte ta samma gamla vanliga varv. Även om det är det bästa då min hund springer jämt löst. Men eftersom det var så kallt satt hon mestadels i vagnen. Hon sprang istället som en dåre när vi kom till Stadshuset! Så fint där nere tycker jag. Lite mäktigt när man står där inne på stora innegården men vi gick aldrig upp för tornet för barnvagnen, men tips är att gå dit när ni är ute och rastar er.

På vägen hem med iskalla kinder började hungern slå till, och vem vill inte ha en varm soppa då! Jag tog det jag hade hemma vilket fick bli;

 • morötter
 • potatis
 • gullök ( syns ej på bilden jag vet)
 • purjelök
 • paprika
 • selleri
 • kikärtor
 • persilja
 • grönsaksbuljong
 • chili

Börja med att skölja sedan ska detta kokas i ca 2 liter vatten. Men såklart upphackat och börja med att fräsa löken innan vatten hölls över och allt ska i. Smaka av med salt och nymalen peppar. Efter det kokats klart kan man bestämma om man vill ha bitar eller om det hela ska mixas. Jag tycker båda är gott så gjorde extra för att kunna göra båda. Idag blir det med bitar och imorgon till lunch får det mixas och rostas lite pumpakärnor på 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!