Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den som vinner lyx frukost är….

IMG_5079 IMG_5095 IMG_5097 IMG_5109 IMG_5110 IMG_5114

 

Ni som är proffs på detta titta bort eller leta inte fel. Fast TIPS mottages med glädje då jag tycker detta på så fruktansvärt kul! Jag vill verkligen bli bättre på det också, men självklart behövs då styrkan. Mina armar är just nu som spagetti, och under passet bara darrade dom. Alba vägde väl miljoner gånger sin vikt när jag kom hem och kramade henne. Jag älskar det, den känslan när man går därifrån och har fått kämpa. Fast just i det läget när det är som jobbigast önskar jag såklart att det måste vara över snart.. Någon som känner igen sig? Om inte kan ni ju kontakta dom på Kampsportslabbet 😉

Hur som haver.. Vet ni vad, här med ska jag nu berätta för er vem som vann att komma på frukost med oss nu på torsdag på Diplomat med en vän. Det var ganska så svårt då det verkar som vi alla älskar att ha avokado på majskakorna. Det är ju helt klart ett vinnande koncept, den goda avokadon men nu var det ju så att det skulle vara en speciell och då har dom valt ut CAMILLA som älskar välja att lyxa till det unna sig dom här underbara majskakorna med Saint Agur eller Rouqefort fram ihop med lite bladspenat och aprikosmarmelad. Vilken vinnare! Måste jag köpa hem och testa imorgon. Tack för att du dela med dig av den till alla oss andra. Vi ses på torsdag <3 KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gud vad roligt!!!! Tack! Ses imorgon!

    Camilla 2015-11-25 21:18:54
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!