Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Friggs gästar på Diplomat

IMG_5602 IMG_5607 IMG_5614 IMG_5615 IMG_5617 IMG_5622 IMG_5628 IMG_5639 IMG_5659 IMG_5664

 

Jag måste bara få skryta lite men jag har världens bästa jobb. Idag hade dom styrt ihop den här mysiga press frukosten med fantastiska Friggs ( tryck för att se produkter dom har)!  Och lyllos mig som hade fått välja en vinnare att få följa med på detta. Jag har ju sagt det förut, men mina läsare är bäst! Och ni måste bara in och se i bukterna om ni hittar dessa små choklad täckta riskakor, helt perfekta att ha när suget kommer! Nästan farligt bra..

Så ledsen att jag  var dålig med att ha kameran nära till hands.. Varken mina söta läsare som var med kom med på bild eller hur fint det är på Diplomat! Men en helt underbar goodiebag kom jag hem med iaf. Visste inte ens att Diplomat hade doftljus, luktade så gott. Sen ska jag visa dom fina muggarna från Royal Copenhagen senare i ett inlägg tänkte jag. Den fina skålen sprang jag in och köpte på Svenskt tenn sen på vägen hem.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så fin dotter, ooooh sötnos <3

    Andrea Grünenfelder 2015-11-27 13:44:14 http://www.nouw.com/chicfood
    Svara
  • Tack fina Edita! Så himla varm och gullig du var!!! både jag och min vän gick glada och belåtna därifrån. Nu hem och tända doftljuset. Kramar

    Camilla 2015-11-26 15:52:19
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!