Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Weekend potato

IMG_5501 IMG_5502 IMG_5513

 

Det här är ju ett måste. Äta bakad potatis av söt-potatis! Det blir inte så mycket enklare än så här. Dessutom väldigt trevligt och äta detta. Man kan ju självklart fylla den med olika röror beroende vad man tänker till men jag körde på enkelt riktigt smör, salt och peppar. Dom är dessutom väldigt stora så går bra att dela på en 😉 Imorse vakna Alba mitt ute på Djurgården. Jag själv vaknade tidigare än tuppen imorse och tog en mysig men mörk morgon promenad med min kära Challe ( ni vet hon som vi kallas oss Thelma och Louise med.. ) Sedan har jag gjort någonting som jag inte gjort på ett år ungefär, någon som kan gissa vad? Ska visa exakt vad i nästa inlägg. Ville först tipsa om det här goda potatis tipset! Jag skar min innan jag la den i ugn så ni vet.. KRAMAR och TREVLIG HELG <3

Ps. Sötpotatis är nyttigare än vanlig potatis, en stor immun booste den där oranga bollen. Järn ( bra när man är gravid) C-vitamin, Fibrer och Magnesium… Ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson