Fråga till er

IMG_5224 IMG_5233 IMG_5329

 

Denna helg gick ju precis lika fort som alla andra.. Fast det betyder väl bara att man har kul! Jag har faktiskt fått bjuda på massa mat också.. Tyvärr hann jag inte ta bild på kycklingen och tryffel risotton jag gjorde i fredags. Är det någon som vill recpet på det så har jag kvar och kan försöka ta en stedgad bild just bara för att skriva hur jag gjorde? Det är ett recept som alltid går hem.. Speciellt och göra dom två ihop och bjuda både könen på. Säg till så ordnar jag det, men då får de blir snart så jag inte äter upp risotton 😉 Idag är det ju första advent.. Mysigt värre! Min plan är att bege mig till Skansen med några.. Men först ska jag ge er ett lite juligt mat recept. Inte dessa goda små paprikor. Dom gjorde jag mest för att tipsa om hur lätt det är att bara lägga i ugn och gott att ha till all mat. Älskar sådana här lätta ting för att få till mer smak i maten! Kram så länge och glad första advent till er alla ( om för er som vill baka så titta inlägget innan.. )

Ps. ni vet väl att man ska jämt tänka att äta det grönsaker med mycket färg..? Just med paprikan så är det mest näringsämnen i den röda så välj helst alltid den när ni står och väljer. Men för er som är gravida innehåller den gröna mer järn. Ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag skulle väääääldigt gärna ha receptet till risotton! Vart och vilken tryffel köper du?
  Tack för en underbar blogg! :*

  Elina 2015-12-02 23:04:03
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Hej Elina! Förlåt, den åts upp.. Men självklart kan jag laga det inom kort igen 😉 Jag hittade en bra och goda tryffelolja på min Hemköp ( kosta typ 150kr). Tror jag lagt upp den om du skrålar nån sida.. Men jag lägger upp den på bild igen när jag gör risotton! TACK SNÄLLA RARA DU <3 KRAMAR

   foodjunkie 2015-12-03 11:12:19
   Svara
 • Godmorgon 🙂
  Jag skulle jättegärna vilja ha receptet pä risotton, med eller utan bild spelar ingen roll. Har tänkt prova göra risotto flera gånger men aldrig riktigt hittat något recept som fallit mig i smak, men då jag älskar tryffel låter detta som ett underbart recept. Tack för förhand ha en fortsatt trevlig dag, Kram 🙂

  Hanna 2015-11-30 07:39:14
  Svara
 • Nom nom. Jag brukar steka paprikorna i vitlökssolja (dvs. hackad vitlök och lite olja) och sedan, när de är färdiga, fylla med keso. Som gott snacks 🙂

  Kram!

  Andrea Grünenfelder 2015-11-29 14:43:35 http://www.nouw.com/chicfood
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!