Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I’m addicted to you

IMG_5907

 

Jag är helt beroende av kaffe och dom blir bara starkare och starkare.. Och jag bara älskar det! Det är ju så gott och jag blir ju på så bra humör. Haha ja detta stämmer, jag låter som en knarkare, men jag är nog en ren skär kaffe knarkare. Tänker njuta så länge det varar innan jag får avslag. Hur är ni? Dricker ni en kopp till frukost eller så mycket så ni nästan skakar? Hoppas ni har en balans. För ett tips att lägga på minnet är om ni redan är stressade så hjälper det inte med en kopp kaffe, utan tvärtom. Tänk er att just kaffe är det 70% av hela jordens människor som dricker och självklart finns det då forskning runt det och det finns så mycket som är hälsofördelar. Och som te innehåller kaffe så där mycket bra antioxidanter som är så bra om vi får i oss 🙂

Nu ska jag dricka upp här så hörs vi snart igen! KRAM och skål.

Kopp; Designtorget, mjölk-kanna/vas; Alessi, underlägg; Svenskt Tenn, Blomma; Min mamma plockat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Supertråkig människa som inte dricker kaffe, sån ör jag 🙂 Cola zero där emot, haha! Vi går inte närmare in på det om jag säger så! 😉

  Elin 2015-12-01 14:55:52
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Min bästa vän är precis som du då.. Hon dricker cola zero kaffe mugg för att dölja för barnen att det är coca cola.. Hoppas du får i dig lite annan är det.. Jag dricker inte läsk men har förstått att det är beroende framkallande så tänkte inte börja 😉

   foodjunkie 2015-12-01 15:38:11
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Haha, får börja med det då. Dricka ut mugg, så ser det bättre ut 🙂
    Oja, får i mig vanijte, lite vanligt vatten och fun light (är diabetiker, därav light-versionerna). Och ibland citronvatten, så lite annat blir det också!
    Men jag har förstått att det där med kaffe är känsligt. Är det ”fel” kaffe så kan det bli dålig stämning så att säga 🙂

    Elin 2015-12-01 16:40:01
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand