I’m addicted to you

IMG_5907

 

Jag är helt beroende av kaffe och dom blir bara starkare och starkare.. Och jag bara älskar det! Det är ju så gott och jag blir ju på så bra humör. Haha ja detta stämmer, jag låter som en knarkare, men jag är nog en ren skär kaffe knarkare. Tänker njuta så länge det varar innan jag får avslag. Hur är ni? Dricker ni en kopp till frukost eller så mycket så ni nästan skakar? Hoppas ni har en balans. För ett tips att lägga på minnet är om ni redan är stressade så hjälper det inte med en kopp kaffe, utan tvärtom. Tänk er att just kaffe är det 70% av hela jordens människor som dricker och självklart finns det då forskning runt det och det finns så mycket som är hälsofördelar. Och som te innehåller kaffe så där mycket bra antioxidanter som är så bra om vi får i oss 🙂

Nu ska jag dricka upp här så hörs vi snart igen! KRAM och skål.

Kopp; Designtorget, mjölk-kanna/vas; Alessi, underlägg; Svenskt Tenn, Blomma; Min mamma plockat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Supertråkig människa som inte dricker kaffe, sån ör jag 🙂 Cola zero där emot, haha! Vi går inte närmare in på det om jag säger så! 😉

  Elin 2015-12-01 14:55:52
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Min bästa vän är precis som du då.. Hon dricker cola zero kaffe mugg för att dölja för barnen att det är coca cola.. Hoppas du får i dig lite annan är det.. Jag dricker inte läsk men har förstått att det är beroende framkallande så tänkte inte börja 😉

   foodjunkie 2015-12-01 15:38:11
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Haha, får börja med det då. Dricka ut mugg, så ser det bättre ut 🙂
    Oja, får i mig vanijte, lite vanligt vatten och fun light (är diabetiker, därav light-versionerna). Och ibland citronvatten, så lite annat blir det också!
    Men jag har förstått att det där med kaffe är känsligt. Är det ”fel” kaffe så kan det bli dålig stämning så att säga 🙂

    Elin 2015-12-01 16:40:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!