Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Afternoon tea på Gamla Orangeriet

IMG_5947 IMG_5949 IMG_5957 IMG_5962 IMG_5970 IMG_5987 IMG_6004 IMG_6011 IMG_6018 IMG_6024 IMG_6030 IMG_6036

 

Hej på er och hej december. En månad kvar av detta år och det här året är det bästa året i världshistorien.. För mig, då jag fick min fina dotter. Men nu ska vi se till och göra denna månad så där mysig som faktiskt december är. Nu när det börjar bli jul i vårt hus och jag blev bjuden på detta mysiga event ute i Gamla Orangeriet känner jag verkligen i kroppen precis den känslan man vill ha nu – MYS och bara vara med alla nära och kära! Så jag passade på att ta med min lilla mamma dit. Där ute var även Lisa och Evelina med sina mammor och lilla Kiwi. Hur gulliga är inte dom ihop på sista bilderna.. Puss kalas <3

När vi kom blev vi bjudna på en underbar äppelmust som jag måste härma, istället för glögg värmer man äppelmust.. Mumma. Och som ni ser på bilderna fortsatte vi äta massa mumma. Kan ju faktiskt säga att det var med lite jobbigt och skriva till min tränare att jag inte kunde komma pga detta med en god nybakt scoenes i mun.. Det var nämligen Bonne Maman som hade en Afternoon tea så ni kan ju gissa vad jag hade på min scones 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh så mysigt det ser ut! Har de afternoon tea i vanliga fall eller var det endast för eventet?

  Matilda 2015-12-03 09:46:21 http://nouw.com/matildavons
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda! Det ska vara det där varje helg som jag förstod det, men jag länkade till deras hemsida och det borde stå där 🙂 Aldrig varit där ute men det blir inte sista då det var väldigt mysigt och sedan kunna gå in på plantagen och köp ahemnågon fin blomma 😉

   foodjunkie 2015-12-03 11:13:34
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry