Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min egna Taboulé

IMG_6366 IMG_6368 IMG_6370

 

Som ni vet så är ju Alba halv-syrian vilket betyder att jag går på många middagar med en annan matkultur. Vilket jag älskar! Finns inget mysigare än att åka hem till svärföräldrarna och få bli serverad all mat. Dock är det lite svårt att jag är vegetarian så tur att jag har min lilla hund vid sidan.. Det jag ville komma fram till med det hela är att min svärmor gör den absolut godaste taboulé.. persilje- sallad. Så jag har inte ens tänkt att göra den utan gör den på mitt egna vis. Och då vill jag såklart tipsa er om denna då jag tycker den är så god och perfekt att ha till mycket. Jag fick min pappa på besök som kom hem från L.A så han åt lammfärsbiffar och jag tog en lins och morotsbiff till.

 • pärl couscous
 • persilja
 • rödlök
 • granatäpple
 • broccoli
 • citron
 • chili
 • spiskummin
 • vitlök
 • olivolja
 • salt
 • svartpeppar

Börja med att koka dom små pärlorna i saltat vatten. Skölj massa härliga kvistar av persilja. Det ska var smycket persilja så snåla ej.. men ta bort alla  ”kvistar” och behåll bladen. Dom ska nu hackas, finhackas. Pressa en citron, blanda den men olivolja, chili, spiskummin, salt och peppar. Häll den dressingen över persiljan. Ta nu och gör små bitar broccoli och lägg där i så dressingen får göra broccolin så där god som lite mjukare. Nu är det bara granatäpplet och hacka rödlök kvar och såklart ha i couscousen när den är klar. Den hällde jag bara i ett durkslag för att få bort vatnet men jag ville fortfarande ha den lite varm. Smaklig måltid mina fina läsare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Äter du fisk o kyckling?

  Cissi 2015-12-05 01:20:23
  Svara
 • Guuu så gott och vackert det såg ut:P Pärlcouscous är ju fantastiskt!

  Caroline 2015-12-03 20:48:05
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry