Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Health Care

IMG_6728 IMG_6732 IMG_6734 IMG_6740 IMG_6741 IMG_6745 IMG_6749 IMG_6762 IMG_6772 IMG_6795 IMG_6803

 

Vill börja med att tacka CCS ( health care) för den bästa starten på dagen! Jag var nämligen bjuden till deras lilla event på Centralbadet imorse, med tog jag mig självklart Alba och min syster. Alba vakna inte när jag bar ner henne i vagnen, så tänk att få vara henne och vakna där. Det ända hon missade var hur fint det var på på Drottninggatan när vi kom, ser ni på dom första bilder att man ser hur solen går upp längst där borta? Fast när vi kom in på Centralbadet är det någonting jag vill tipsa er alla om – ljusterapin dom har i sitt fik.. Precis vad vi behöver här i Sverige. Borde finnas på fler ställen! Kände verkligen hur både kropp och knopp vakna. Så sög i mig allt fina PT-fia sa, hon säger nämligen bara bra ting. Jag verkligen tycker hon är så duktig på att förmedla hur vi ska tänka på hälsa. Jag håller med henne på varje punk och lever förhoppningsvis efter det också. Så att CCS som är ett ekologiskt svenskt märke jobbar med henne förstår jag verkligen. Alla känner vi nog till märket och nu när jag fått barn har jag blivit så kinkig med produkter. Känns tryggt att köpa ett sådant. Hur är ni? Tänker ni på vad som finns i dom produkter ni använder..?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken härlig morgon det var! Tycker också att Sofia pratade så bra kring hälsobegreppet.
    Din lilla tjej var verkligen bedårande och jätte fin!
    Det här med ljusterapi borde man göra oftare. 🙂

    Karin Fitness & Hälsa 2015-12-08 14:43:40 http://fitnessochhalsa.se
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry