Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på julbord

1.3 11 27 33 40 46 49 52 66 68 IMG_7098 IMG_7110 IMG_7118 IMG_7134 IMG_7143 IMG_7145

 

Titta vad vi var på igår! Julbord, och inte vilket julbord som helst. Det var Glossybox som hade ett på Villa Godthem. Har ni varit där? Jättegott var det! Ni måste gå dit om ni ska unna er ett julbord. Vill inte klaga men tyvärr var det en sån där dag igår ( och idag) som det bara är ibland. När ingenting blir rätt. Som ni ser så är Alba utan byxor… Hon som gjort sig så julfin men det skedde en liten olycka. Fast det gjorde ju inget, hon hängde runt som vanligt hos alla gulliga omkring. Vi är ju ändå ett ganska stort blogg-gäng och det är alltid lika kul och ses. Det verkar Alba också tycka! Vi är ju så olika men ändå så lika.. Ena skulle ta hunden till en PT och ena äter köttbullar och chokladboll tillsammans ( ser ni på sista bilden) osv. Så vad ville jag säga med det egentligen.. Jo, jag älskar det. Och hur gulligt var det att man skulle skriva hemilga lappar, men jag har mina aningar vem  min är ifrån.. 😉

Tack till Glossybox för fin presentation om er och lunchen, vet ni vad glossybox det är – in och titta HÄR. Tack Helium studio för eventet. Tack Mira Berglund för dom översta bilderna jag lånade. Tack Villa Godthem plus personal för all god mat. Tack Lisa älskling för fina lappen. Tack Petra för allt gull med Alba och sist men inte minst till mitt roliga bord! Hoppas ni också får till ett lika bra julbord i år <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry