Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Är sällan så här i kroppen

IMG_7175 IMG_7187 IMG_7189

 

Nu har det skett igen.. Jag blir så arg. Jag är inte ofta så här stressad i kroppen. Min pt säger att hon känner det i min kropp t o m. Jag brukar aldrig faktiskt gå och gräma mig över saker. Men det här är 4:e gången vi har haft inbrott i huset i Spanien och nu igår hade vi i bilen där. Min sambo åkte dit för att titta igenom allt dom förstört och tagit så har han sin väska där i bilen och dom går och tar den. Är det på riktigt känner jag? Jag älskar ( med stora bokstäver) Marbella och vårt hus men det känns inget kul längre.. Vi har alla larm man kan tänka sig och nu ska vi dit och fira nyår. Vi är ju inte dom ända heller som haft det.. Kan någon trolla så vi känner oss trygga här i världen? Förlåt för detta ängsliga inlägg med mina tre älskade lussebullar ( ena är uppäten).. ” home made by brillo”. Vakna tidigt imorse och kände bara att jag ville ha hem min sambo och nu ska jag se till att göra det julfint här hemma tills han stiger innanför dörren , är det för tidigt att köpa julgran? 😉

Hoppas ni får en underbar helg och inte känner någon som helst (jul)stress i kroppen! Jag ska nog ut på en långpromenad strax. Kram!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry