10 dagar kvar till julafton

IMG_7501 IMG_7506 IMG_7511

 

Hej måndag och det sa jag redan vid 5 tiden imorse.. Då hade vi sån där mysig timme där hon ville vara vaken. Tror det var att hon såg att pappa kommit hem som gjorde henne så pigg när hon slog upp ögonen där i sängen när vi sov så gott. Det är verkligen någonting jag inte skulle byta bort mot något i hela världen. Hennes och mitt morgonmys! När hon äter upp ens ansikte och man tycker det är så gulligt. Tyvärr missade vi morgonpromenaden sen med Mira för vi somna gott om. Fast lyckost mig som fick två mysstunder då! Men nu ska jag gå och träna på Kampsportslabbet istället! Bra start på denna vecka. Hoppas ni också får det! Tips är ju att träna eller bara ut och gå, det får veckan att blir så mycket bättre om man startar den så tycker jag!

Tänk att det bara är tio dagar kvar till julafton.. Hoppas ni inte är stressade inför allt vad som måstes. Ni är bäst och önskar jag kunde få köpa en liten klapp till er alla. Men ska få ut massa härliga recept här till er som inspiration istället <3 Någon som har något speciellt på önskelistan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Superbra blogg, en av mina favoriter, med mycket inspiration. Men jag skulle önska ett inlägg något gärna vegetariskt till julafton, (typ matpaj/matig sallad) som inte innehåller kål eftersom att jag ammar och min bebis lätt får magknip. Ha en fin dag. Kram

  Jenny 2015-12-14 13:12:38
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Miljoner tack till dig. Visst är det mysigt att amma.. Hur gammal är er bebis? Helammar du? Tack för dina önskningar.. Ska ta ett prat med tomten och se vad han säger 😉 ho ho ho… Ha en fin vecka och GODJUL Kram

   foodjunkie 2015-12-14 14:21:37
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!