Vardagliga tips

IMG_7811 IMG_7815PicMonkey Collage PicMonkey CollageIMG_7920IMG_7935 IMG_7959 IMG_7947 IMG_7945  IMG_7942 IMG_7940PicMonkey CollageIMG_7985 IMG_8042

 

Hur går allt för er nu inför julafton? Känner ni att julafton är om två dagar? Även fast jag älskar när det är helt vitt ute så kan jag erkänna att jag gillar denna varma vinter som har varit. Inte att man behöver rugga ner sig i ett ton kläder för att ta sig ut och alla tycker jag ser gladare ut. Ända jag har märkt är nog att många är små sjuka.. fast ändå inte sjuka. Vet ni hur jag menar? Eller har du också känns dig så? Jag tror helt klart att det är D-vitamin brist. Och det här med att hålla sig aktiverad på rätt sätt! Komma ut i friska luften, röra kroppen, blir glad bland alla vänner osv.. Ni förstår nog vad jag menar med att aktivera sig på rätt sätt. Men ibland behöver man en push från sina rutiner så det hoppas jag ni som är där nu fick nu! Inte bara utav mina bilder utan att man inte vill bli små sjuk, som man lätt blir nu.

Jag la som sagt ut en bildbomb nu för att summera mina dagar som varit. Det har varit mycket kul och spännande. Det som var det som kändes konstigt var att lämna Alba första gången och gå och äta lunch och SPA på Grand Hotel med min sambo. Hon älskar att lattja med sin morfar så det var inga konstigheter tyckte hon. Lyckan att se henne efter hela 3 timmar utan henne är ju obeskrivlig ( larvig mamma kommentar som bara nyblivna mammor förstår sig på tror jag haha ). I lördags var vi bjudna på VEGAN firande på Gubhyllan på skansen ( ser ni vad fint dukat det var ), vi alla skulle vara Lucior, då fick Alba följa med och vara Lucia- bebis. Och somna fint i sin klänning och ni ser ju vad hon gjorde i den dagen efter när hon precis vaknat.. Man ser hur busig hon ser ut 🙂

Var det någon som var på julmarknaden på Skansen i söndags? Vi testade många lotteri men vann bara en choklad, mums! Nu till någonting som har blivit mycket mer nu- Box – vilket är svin kul. Det rekommenderar jag till alla som vill träna kul ett kul men tufft! Sen till den lilla gulliga bilden längst ned, det är väl på tiden att jag tar en ny header bild.. Eller vad säger ni? Nytt år ny header på ingång.

Hoppas jag fick med allt från bilderna – ät D- vitamin – omega – och zink är mina tips med vitaminer. Sen mycket frukt! Rör på kroppen och var ute i friska luften! Ta hand om varandra och dom ni älskar <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Edita!

    Tack för härlig och inspirerande blogg 🙂 Tänkte bara nämna att Omega 3 tillskott är bra men det påverkar även blodets koagulationsförmåga, dvs om man tex är en menstruerande kvinna kan ens blödning bli kraftigare eller om man ska opereras eller gå på injektionsbehandling kan det bli en blödning som är svår att stoppa. Naturtillskott är bra tycker jag och bör tas om man har någon brist men de kan lätt interagera med andra läkemedel också (att deras effekt förstärks eller försvagas) så kan vara bra att tänka på.

    Ha det fint, god fortsättning!

    Anna 2015-12-25 10:23:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!