Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ta vara på jul ledigheten

IMG_8127 IMG_8143 IMG_8163 IMG_8201 IMG_8215 IMG_8224 IMG_8233

 

Mängder av God jul kramar i efterskott mina käresta läsare! Jag tog lite jul- ledigt som ni märkte. Det var precis vad jag behövde och är mer taggad nu än någonsin! Det vart min julklapp till mig själv. Bara få vara och inte ha några måsten. Jag är totalt utvilad, rent hemma i varje vrå, varit med hela underbara släkten i några dagar, den där jobbiga mättnaden har släppt och jag har tränat. Även om det var lite extra tufft idag så tror jag vi alla vet om hur jäkla härligt det är efteråt. Så nog om mig nu, hur mår ni? Är det härligt med några lediga dagar? Gör det bästa av dom dagarna, fixa det som man inte hinner en vardag.. det kan vara från att vila, träna, baka och frysa in massa mums, fixa hemma, umgås med nära eller bara sig själv. Se bara till och njut nu! Ladda för det nya året <3

Är det någon som är sugen på mums som är enkelt och nyttigt så tryck HÄR . Man kan såklart lägga till att ha lite chiliflingor på eller riva apelsinskal på. Här hemma ( och förmodligen precis som många andra) har vi precis fått i oss alla rester nu från julen och längtar till att få äta massa med fräsch mat! Det är precis vad jag ska göra också. Imorgon beger jag mig till Spanien igen, vilket betyder – mer ljus och recept till er. Jiho, nu är ledigheten över så hörs snart!

GOD FORTSÄTTING! 

Haha såg nu att det nästan bara var bilder på min syster Frida vad med på, men det gör ju inget – hon är bäst, utan protest! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry