Här hittar du tips inför nyårsafton

IMG_8668 IMG_8680 IMG_8689 IMG_8692

 

Idag tänkte jag lite extra på er och tänkte hur ni alla kommer ha det imorgon på nyårsafton.. Jag vill ju såklart att ni alla ska ha en oförglömlig afton. Men vad är en bal på slottet som man brukar säga. Det finns små knep som gör att göra den lite extra än en vanlig vardag för er som inte riktigt vet vad som ska hända skall eller för er som går på en dunder brak fest så GLÖM EJ – tomteblossen! Jag älskar tomtebloss <3 Duka med dom i ex servetten och ställ ut levande ljus att tända dom med!

Det var inte det lättaste att förklara för dom i butiken när jag skulle handla dessa idag.. Men jag hade ett par glada barn här hemma iaf nu när jag skulle värma upp inför imorgon och testa dom! Även att dom skulle få äta upp den goda cocos-chia- puddingen med cashewnöts-smak 😉

  • cocosmjölk ( bara det feta på toppen när man öppnar burken)
  • 4 msk chiafrön
  • 8 st cashewnötter
  • 2 st dadlar
  • 1 tsk agave sirap
  • granatäpple på toppen

Men om ni inte ska ha den i champagneglasen utan den viktiga champagnen så läste jag att från 2004 har importen ökat med 504 miljoner kronor, herrejesus det är ju precis då jag vart myndig.. Hö hö hö nä så gammal är jag inte utan ett tråkigt skämt här mitt i allt. Det här ska vi inte skoja bort nu utan jag vill tipsa er om att inte vänta med champagnen till sist när själva tolvslaget är. Utan drick den medan du känner mest smaker i början av kvällen, eller helt hela kvällen. Då den passar till dom flesta måltiderna!

ps. sist men inte minst – tänk på dom små djuren imorgon.. våran lilla hund kunde inte bry sig mindre med alla smällare så känns inte jobbigt alls att inte få vara med henne, utan hon får festa loss med min mamma men det finns andra som är tvärtom.. ds.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!