jag hejar på er

IMG_8477 IMG_8489 IMG_8526 IMG_8533 IMG_8582 IMG_8588 IMG_8594

 

Snart ett nytt år.. Känns helt jäkla galet, tiden har flugit förbi. Men det betyder väl bara att man har kul! Juste, på tal om kul.. Har ni ett härligt vinterland där hemma nu? Det tok-snöade på väg till flygplatsen och det var väl typiskt, jag som hade längtat till snön. Det blir så mycket ljusare med snön nu när vi har mörka halvåret. På tal om det, vid 18.30 går solen ner här.. Det är verkligen någonting jag kan åka hit för att få.. ljuset! Och det tänkte jag imorse att jag skulle få på min morgonpromenad med min kära vän som bor några kvarter bort.. Vi sitter och smsar fram och tillbaka för att bestämma vart och när vi ses, när vi kommit fram till allt och kaffe- koppen var i sörplad började det ösregna.. Typiskt igen, missade första snön hemma och solen här imorse.

Fast efter regn kommer solsken och TACK Janni som peppade med ett litet inlägg på hennes blogg från deras gym på deras tak som förövrigt verkar så fett! Vårt är mindre coolt om man säger så.  Fast det är ju tur att jag tränar på världens coolaste gym Kampsportslabbet hemma istället 😉

Som ni ser då på bilderna har jag fått låna med mig box- mittsar som jag försökte lära min sambo allt vi lärt oss.. Vilket var både kul och frustrerande. Så blev inte alls lika varm som tänk så vi tog en promenad efteråt också. Känner att jag är peppad på träningen igen, är ni det? Eller är det sista dagar av skräpmat innan nytt år och nya mål? Kör hårt, jag hejar på er vad ni än gör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!