GOTT NYTT ÅR

IMG_8776 IMG_8778 IMG_8797 IMG_8816 IMG_8908 IMG_8985

 

Vi har faktiskt bara 3 minuter med bil till stranden så jag hade en ide om att ta nyårsbilder där.. Så jag skrev så där fint i stranden GOTT NYTT ÅR och 2015 / 2016 så skulle en våg skölja bort 2015 på bild.. Snark vad fult det blev (Det låter t o m lite töntigt nu när jag skrev det). Så ni fick se mig och Alba på bilderna istället 😉 Och det är ju faktiskt inte bilderna som är det viktiga i det hela – vill ju tacka er ALLA för det här fina året. Mitt bästa någonsin då lilla Alba kom <3 Men också att ni finns, jag ser ju faktiskt att ni gör det och speciellt på era fina kommentarer! NI ÄR BÄST <3

GOTT NYTT ÅR FRÅN MIG OCH ALBA

Kommer snart med lite sista minuten tips så håll ögen öppna! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!