Helt galet gott

IMG_9072 IMG_9079 IMG_9082 IMG_9084 IMG_9085

 

Hej alla bakiskakor där ute! Nytt år och nya möjligheter.. Så tänkte att jag skulle ge er detta för att ge er lite ny energi! Ett recept som är ett måste att göra. Eller måste och måste, ett hett tips är det iaf. Det är helt sjukt gott! Det var någon som hade önskat dessa här hemma idag dagen till ära. Och kan tänka mig att det är fler som vill ha det 😉 Det tar bara några få minuter att göra det så det tar inte på några som helst krafter heller.

 • vitt rost bröd
 • nutella
 • ägg
 • bär eller frukt, jag använde mig av jordgubbar och hallon

Ta bort kanter från brödet. Bred på nutella och ha nu på dina bär eller frukt. Rulla ihop och doppa i vispat ägg sedan stek i smör. VOILA <3 Gott att göra med en äppelkompot med kanel i också.. Sluuuurp och en första KRAM på det här året till er alla!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag följer din blogg och måste bara säga att dina mattips är toppen! Jag gillar när det är enkelt och går fort att göra!! Så tack för toppenblogg! Länkade från min blogg hoppas det är ok 🙂 kram

  Caroline Mixochmax 2016-01-03 17:04:12 http://mixochmax.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Caroline Mixochmaxs kommentar.

   Hej Caroline! Miljoner tack för din gulliga kommentar 🙂 Blir så glad och taggad på att få ut mer tips när ni skriver så fint till mig! Det är väl självklart att det är ok <3 Massa kramar

   foodjunkie 2016-01-03 19:22:23
   Svara
 • Vill bara tacka dig för en väldigt inspirerande blogg. Har provat några av dina recept och det blir alltid bra. Gillar att du inte krånglar till det så mycket:) I jul så bjöd jag bl a på dina saffranspannkakor och julgodiet med chokladmandlar med Marianne. Blev så uppskattat att det alleredan är önskat till nästa jul.

  Charlotte 2016-01-01 16:18:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!