Den perfekta varma koppen

IMG_5493

 

Hej ni där hemma i kylan! Här har ni en bild att spara och använda er av. Jag är väldigt nyfiken på den med lavendel och vit choklad där längst ned, någon som har testat? Jag tänkte på er när jag såg den här bilden och vill såklart få upp recept härifrån som inte ser för somriga ut för då storknar väl ni. För här har sommaren slagit  till.. Vågar knappt skriva det för då blir det väl regn igen. För imorgon kommer min pappa hit så det vore ju tråkigt! Hur är vädret hemma? Hoppas ni värms upp lite nu om ni gör en kopp med varm choklad <3

Testa den med att sätta i en polkagris för er som gillar mint annars den med jordnötssmör i, mmmmmums..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Har inget emot somriga recept- längtar själv ner till värmen! Om du orkar & vill så hade en liten guide om vad man kan hitta på, restauranger bra bad etc kring marbella varit toppen! Vi har lägenhet mellan puerto banus & benahavis men är nya på solkusten. Svårt att hitta bra mataffärer, caféer etc tycker vi! Kram & njut av solen!

    Ulrika 2016-01-03 12:21:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!