Nyttiga kakor

IMG_9218 IMG_9261_2 IMG_9279 IMG_9283 IMG_9307 IMG_9305IMG_9357

 

Har jag visat er dessa små kakor förut? Världens lättaste och bästa kaka när suget slår till. Jag själv är ett riktigt kakmonster! Så att dessa är nyttiga får ju hela själen att göra volter. Man kan variera dom oxå om man är som mig och gillar kakor 😉

Här har jag bara använt mig av;

  • 1 banan
  • 3 dl havre
  • 2 msk jordnötssmör
  • toppade med nöt, jag använde cashewnöt.

Mixa (eller jag använde matberedaren), lägg upp på plåt, in i ugnen som är på 210 grader i ca 10-12 min. Klaaara <3 Enkelt eller hur? Vill man kan man lägga till raw cacao, flingsalt, byta till annat nötsmör osv men basen är banan och havre..

Här hemma var det en glad tjej som fick sin morfar hit idag.. Jag gjorde dessa små kakor snabbt innan en långpromenad längst vattnet. Så dom var lite extra goda när vi kom tillbaka! 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har gjort spna där också men hade lite kanel i och inte jordnötssmör (är inte så förtjust i jordnötssmaken). Blev bra det också 🙂 iof hade jag inte så mycket kanel i utan bara så att man får en liten hint av det, bananen tar över annars tror jag? Väldigt smidiga att göra iallafall 🙂

    Elin 2016-01-04 12:44:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!