Ren mat

IMG_9148 IMG_9150 IMG_9157

 

Här hemma är det full rulle. Min pappa och hans tjej har anlänt! Vilket betyder fullt hus, jiho! Nu sover några siesta (efter all mat vi åt, kan kallas matkoma också) som resten av Spanien, det är söndag och allt är stäng. Så härligt… allt ( och alla ) är så lugnt och skönt, vi borde införskaffa den heliga vilar dagen hemma också. Det är ju så viktigt att vi vilar! Men det vet ni nog redan.. Så ni tröttnar väl på att läsa att ni måste vila, kanske det är knepet så ni faktiskt går och vilar nu när jag skriver det 😉 För det är väl många som nu har som nyårslöfte att träna igen? Hoppas det. Jag hade faktiskt kommit igång innan så mitt är att hålla det. Och att fortsätta med ren mat ( hink eller pepp till er)! Som här kokade jag bönor-

För att göra det bäst kokar man upp ordentligt saltat vatten, knippsa av ändarna och lägg i max 5 minuter och skölj sedan dom med kallt vatten. Detta är för att behålla den gröna härliga färgen och få dom så smakrika som möjligast.. Till det hade jag bara grön fin sallad, roman- sallad heter den ju t o m. Ringlade på den där dressingen jag visade er fast hade bara persilja – vitlök – olivolja – salt och peppar denna gång.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!