Enkla och nyttiga

IMG_9443 IMG_9445 IMG_9452 IMG_9461 IMG_9463

 

Måste be om ursäkt! Dessa små härligheter till bars skulle kommit upp mycket tidigare idag, men hade inte tryckt på publicera.. Fail. Där stod jag nöjd att få visa er att det är så lätt att göra egna bars och åkte ner på stan och osv men icke, ni hade inte fått se det här såg jag nu när jag ska gå lägga mig. Förlåt! Fast bättre sent än aldrig, det här är så bra att ha hemma! Att göra bars är otroligt lätt, och det som är det kuliga ( kommer ni ihåg att man sa det när man var liten – kuliga istället för roliga .. ) är att varje gång smakar dom olika.. Som här tycker jag dom blev lite söta, vilket är perfekt till kaffet men vill man inte ha sött så skippa agave sirapen;’

 • 2 dl cocos flan
 • 2 dl linfrön
 • 6 st dadlar
 • 1 näve pistage nötter
 • 1 näve valnötter
 •  bestäm själv-  chili
 • vatten

Mixa och häll i lite vatten lite eftersom, tills ni tycker att ni fått en bra konsistens. Och mixa så mycket som ni gillar, om ni vill ha bitar eller inte. Jag gillar när det olika mycket att tugga på men det är smaksak. Jag satte t o m dit mandlar på toppen för att få till lite mer krisp! Toppade även med lite chiafrön och cocosflan.. Fast innan smetade jag ut den på bakplåtspapper.

Nu till det som tiden räcker till.. antingen om man vill kan man ha det här över natten i ugnen på 42 grader eller som jag i ca 15 min på 180 grader. Beror på om ni vill ha det rawfood eller ej 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!