Hej från mig

_DSC0260 _DSC0266 _DSC0277

 

Fick precis ett mms från min lilla mamma hur vackert det är hemma med all snöööö! Helt galet ju, att det blivit is på vattnet och att snön ligger kvar.. Finns ju inget bättre med årstider tycker jag. Även om jag föredrar solen och sommaren bäst.. det gör vi nog alla. Vi är ju beroende av solen på alla sätt och vis så ut och fånga dom strålarna som kommer hemma nu. Som dom sa på dagis ” finns inget dåligt väder.. bara kläder”. Här är det lite varmare om man säger så och vi kan gå ut och utforska nya ställen hela tiden. Jag älskar att bara ta en promenad och se vart man kommer. Igår hamna vi uppe i en liten by i bergen, sen vände vi för att det börja blir mörkt. Ska visa er den g r y m m a middagen som blev efter.. Tror ni jag sov gott sen? Äta bra och röra på dig, sen sova som ett litet barn – det är inte så mycket mer begärt av oss att ge våra kroppar 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vad hände med att packa ner mig i väskan?????? 😉
  Jag skulle kunna leva med att gå runt i värmen och vara sällskap….

  Elin 2016-01-07 15:08:28
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jaaa det hade jag gärna gjort, kunde du fått äta massa mat sen också 😉

   foodjunkie 2016-01-07 19:09:32
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Bra deal tycker jag 🙂 Lite träning på det och sen är jag nöjd!
    Eller okej, Cola zero, tuggummi, lite kött/fisk/kyckling till maten och gröt på morgonen. Sen är jag ganska så tillfredsställd 😉

    Elin 2016-01-08 10:32:09
    Svara
 • Men gud vad härligt! Här jag bor har vi haft -20 denna vecka (fööör kallt) även om det är vackert att titta på inifrån saknar jag att slippa frysa. Njut lite för mig av värmen är du go. KRAM!

  Julia 2016-01-07 12:53:42
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia… hjälp tjuuuugo grader kallt.. Herrejesus så kallt, vart bor du? Blir så nyfiken inte bara för att veta med kylan utan vart mina läsare befinner sig 🙂 Jag ska njuta till fullo ifrån dig med gulle dig, hoppas det når hela vägen fram och du blir varm när du går ut 😉 KRAM!!

   foodjunkie 2016-01-07 19:09:05
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Ja fy! Nu är det inte kul och transporterar sig på cykel överallt vill jag lova 😉 Jag bor i Örebro 🙂 Tack goa du! :*

    Julia 2016-01-08 12:47:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!