Vad äter jag på en resturang

IMG_9676 IMG_9678 IMG_9703 IMG_9711

 

Jag är precis som ni, som vi alla älskar att bli serverad mat. Men jag tycker att det är precis lika kul att få servera mat. Vi har faktiskt bara ätit ute en gång under dom här dagarna.. kanske låter drygt men det blir ofta så när man är utomlands att man går ut och äter mycket tycker jag. Både för att testa olika restauranger och komma ut och se. Men råvarorna här känns så mycket härligare på alla sätt och vis, obesprutade och billigare.. så vi lagar gärna mat hemma. Det blir ändå alltid godast så. Det känner ni nog igen.. alltid bäst hemma?

Så när jag går ut på resturang och äter vad äter jag då har jag fått som fråga..

 • Jag unnar mig hellre ett glas rött vin istället för läsk, gillar inte bubblor
 • Läser menyn snabbt
 • Äter oftast lite för mycket bröd ( om det är gott) innan maten kommer, skärpning men jag har inte tålamod när det står framför mig( mer än att ta bild på maten till er)
 • Jag tar alltid den vegetariska maträtten om den ser god ut
 • Startar med löjromstoast om jag är hungrig
 • Byter ut på salladen om det är kött eller kyckling till antingen avokado, rödbetor eller potatis
 • Har nog aldrig beställt in en pasta men gärna pizza
 • Tar ofta en Baileys med is till efterrätt – tant varingsklockan ringer jag vet
 • Smakar ofta på min sambos tallrik

Jag tror jag fick med allt.. Hur är ni? Nu ska vi ut på utflykt.. till ett annat land 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag har beslutat mig för att köra lite mer vegetariskt detta år, är du vegetarian eller det är ngt du spontant föredrar att äta framför kött? 🙂
  Kramar

  Erika 2016-01-11 12:19:45
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Hej Erika! Jag föredrar det, har aldrig gillat kött.. Men äter gärna en god fisk. Det låter härligt attd et är fler och fler som vill testa att vara vegetarianer.. Tips är att trappa ned, du blir minera och minera sugen på kött då. Glöm inte att äta dina proteiner bara i annan mat. Det är lätt så du behöver inte krångla till det! Lycka till och fråga gärna om det är någonting 🙂 KRAMAR

   foodjunkie 2016-01-11 12:23:41
   Svara
 • Haha, jag tar oxfilé om det finns 9ggr av 10. Annars gärna kycklingfilé eller fisk. Beror lite på hur rätten är komponerad. Byter ut pommes mot sallad och beställer alltid in en extra sallad, även extra kött beroende på storleken på köttet/kycklingen/fisken. Om det är sås till, så ber jag att få den vid sidan om 🙂
  Dricker alltid Cola zero (gillar inte vin, och har ju diabetes).
  Frågar alltid vad det är i (särkilt mängden socker) om jag tar någon gryta/soppa. För fisksoppa är ju så sjukt gott, så det tar jag gärna om det finns.
  Beställer aldrig efterrätt, men kan ta någon förrätt om den består av kött och grönsaker för att kunna dosera insulin till varmrätten 🙂
  Haha, har säkert andra konstiga vanor för mig 😉

  Elin 2016-01-10 11:10:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!