Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fyllda tomatbåtar i ugn

_MG_9054 _MG_9071 _MG_9103 _MG_9111 _MG_9119 _MG_9154 _MG_9175 _MG_9189 _MG_9198 _MG_9201 _MG_9203_MG_9207

 

Jag fick faktiskt sällskap idag vid lunchtid så tänkte att att jag slänger ihop någonting gott och resultatet blev dessa..och gott blev det. Protein rikt dessutom. Har ju nämligen sett att det är många som vill äta mer vegetariskt nu efter nyår, jiho. Och min vän som var här är inte vegetarian men hon tyckte det smaka väldigt gott. Så det här är ett tips till er alla som alltid, men speciellt nu för er som vill tänka på att inte äta kött. Det är perfekt och göra några extra då dom var goda och lätta att värma på.

  • tomater
  • lök
  • vitlök
  • linser
  • couscous
  • timjan
  • chili
  • parmesan
  • salt
  • peppar

Skär tomaterna på hälften, gröp ur dom. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt på lite couscous,  det går jättefort, bara koka upp saltat vatten och häll ned couscousen. Fräs nu ihop resten av ingredienserna, även de du gröpte ut ur tomaterna.. Parmesanen ska du riva på sedan innan det ska in i ugn, i ca 15 min.. Klart och väldigt gott att äta bara en sallad till detta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser urgott ut! Mums.. Kokade du linserna först? Tack för härlig matinspo!

    Jenny 2016-01-12 20:11:40
    Svara
    • Svar på Jennys kommentar.

      Jag hade linser som redan var klara, men annars måste dom kokas först. 10000 tack till dig Jenny <3 KRAM

      foodjunkie 2016-01-13 12:45:16
      Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!