När dom andra är uppe i bergen och rider

IMG_0011 IMG_0035 IMG_0046 IMG_0050 IMG_0068

 

Japp här satt jag och var avundsjuk på min pappa och hans tjej som är uppe och rider i bergen. Det är nog precis lika härligt som det låter. Fast har fått väldigt mycket gjort, vilket bara är skönt så ska inte klaga. Ska visa lunchen snart som jag gjorde som dom kan värma på sen när dom kommer hem igen men börjar först med denna. För att ni ska bli lite sugna på lite mellanmål nu och lunchen jag gjorde kan ni ju helt klart göra till middag.

Det doftar jordegubbe och mynta i hela min kyl.. jag nämnde ju för er att det är så mycket billigare här med matvaror. Tror hela den här korgen med jordgubbar som smakar mumma och inte sura alls bara för att det är vinter kostade 30 kronor och en hel stor påse med mynta för 10 kronor. Så nice men där är dessvärre lite svårare att hitta frysta bär.  Det är alltid någonting jag är nöjd med hemma, det finns ju alla möjliga olika bär och frukter i frysdisken. Som ni ser var Alba väldigt sugen.. Det jag var sugen på var all topping som blev;

 • jordgubbaar
 • frysta hallon
 • jordnötssmör
 • valnötter
 • chiafrön
 • cocosflan
 • dadlar
 • mynta

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Heje!
  Ang frysta bär; det finns fryst mango, blåbär och hallon i ”svenskbutiken” i Nueva Andalucia. Åker alltid dit och bunkrar upp det första jag gör när jag kommer ner till Marbella! http://www.scandisupermarket.com/

  Victoria 2016-01-14 11:06:53 http://www.corazonyzanahoria.com
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Tack Victoria, vad gullig du är! 🙂 Det är rätt nära mig men så konstigt, har aldrig åkt dit. Vet inte varför.. Kanske beor på att jag gillar att hitta det som inte är svenskt och få testa annat. Men hittade mina frysta bär nu på Lidl. Men härligt och ha mango fryst.. KRAM och vad kul och höra från en läsare som också är här mycket

   foodjunkie 2016-01-14 13:13:15
   Svara
 • Det var det gulligaste av det gulligaste jag sett på länge! så fin bild 🙂

  elin 2016-01-13 07:55:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!