Visste ni det här om avokadokärnan?

IMG_0793 IMG_0820 IMG_0840-2IMG_0858 IMG_0861

 

Jag har sett hemma att ni har världens finaste vinter väder, nästan så jag längtar.. Fast jag njuter till fullo här! Nu är vi själva i huset, lilla familjen och vi hade som mål att ta tre eller fyra morgon promenader. Ja vi satte inte ribban så högt men den är redan spräckt på den tiden vi satte och vi har några dagar kvar. Tror det är precis så man ska göra.. låta sig bli bättre än vad man säger blir resultatet då. Annars blir man inte så motiverad eller glad i slutändan om man siktar för högt. Förstod ni mig? Det var det första tipset för idag, men något ni kan tänka på hela året. Det andra är den här avokado bilderna.. på tal om bilderna så plockade jag med mig fina vass-strån som skulle vara med men dom syns knappt. Det som iaf syns som är det viktiga är det jag har läst nu och ville tipsa er om:

Avokadokärnan!

Den som vi eller iaf jag alltid har slängt. Den är tydligen helt galet nyttig.. Den har en föryngrande effekt, gör alltså att huden håller sig fast och fri från rynkor! Jag har vetat att avokado är bra för huden men det allra bästa sitter i kärnan. Och sedan är det aminosyror i den, vilket är bra för kolesterol, dessutom om du tränar. Fibrer är det fyllt om och det är bar för tarmarna, vilket är bra om du vill ned i vikt, håret  blir skinnande och starkt och det sparar det bästa till sist är att det stärker immunförsvaret! Så tips är att äta mycket av det nu när det är torrt hemma i luften och många som är förkylda <3

Jag har rivit min och haft både i sallad och bulgur än så länge.. Det är en lite bitter smak. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!