En grön skönhet

IMG_1570 IMG_1588 IMG_1590 IMG_1618 IMG_1625

 

Heeej alla fina och underbara läsare! Igår fick inte jag upp något inlägg pga av mycket att ta tag innan vi lämnar huset. Och kära nån så glad jag blev när jag loggade in, ni hade kommit med så många och fina ord!! Det gör mig så taggad, peppad och framförallt glad, 1000 tack! En av er skrev att både hyn, kroppen och plånboken mår bra av allt hon testar att laga här.. jabadabado! Precis vad jag vill, inspirera ändå in i kroppen 😉 Nu sitter jag faktiskt på väg ut till flygplatsen. En av sakerna jag gjorde igår var att tömma mig kyl på ett kul sätt, laga och göra recept till er. Ett vinnande koncept sa min sambo som åt upp allt! Så idag kommer det komma upp recept så ni vet, även fast jag är uppe i luften, man kan nämligen tidsinställa! När vi landar ska Alba få se snööö första gången, jag tycker det ska bi mysigt och komma hem, träffa alla nära och kära och ta tag i min träning igen! Fast ätit bra har vi gjort även fast vi har varit lite på semester.. som alla smoothie exempelvis. Här är en som är gjord på;

 • 1 dl Kokosmjölk ( den på burk)
 • 1 citron
 • 1 iskub med spinat och spirulina ( det visade jag er här  hur jag gör)
 • 1/2 apelsin
 • 1 näve cashewnötter
 • 2 dadlar
 • 1/2 avokado

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!