Hur jag gör min gröt

IMG_2004IMG_1939 IMG_1973 IMG_1981

 

Nu är jag hemma igen. Och som vi alla säkert känner, borta bra men hemma bäst! Jag älskar att vara nere i huset men att komma hem är ändå hem. Skyndade mig och träffa familjen fast det jag gjorde först var att plocka bort julen här hemma.. den detaljen missade jag innan jag åkte ( hade som tur är en bra gran som inte hade barrat). Det känns ju alltid lite kalt när man tar bort julen så gick och fyllde hemmet med ett ton blommor istället. Dom här rosorna är enorma men slår såklart inte växtligheten i Spanien.. Och imorse var jag mer sugen på gröt än som där nere en smoothie faktiskt. Men att toppa den med goda ting är fortfarande ett vinnande koncept!

 • Havregryn
 • Vatten
 • Salt
 • Russin
 • Solrosfrön
 • Krossade linfrön
 • Chiafrön

Är det som jag hade i i min gröt och det jag tycker är helt sjukt gott är att lägga i en sked honung så den smälter gott. Detsamma med jordnötssmör faktiskt men det som måste has till då är något syrligt tycker jag vilket blev då granatäpple och frysta ( tinar fort på den varma gröten) havtorn. Salt, sött, syrligt möter varann är bästa kombon! Hade även rostade kokosflan, banan och avokado 🙂

Nu ska jag sätta mig med en kaffe och mysa, jag ska nämligen svara på alla era kommentarer och frågor! Ni får min blogg att kännas så levande, tack och trevlig helt till er alla <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hejsan! Vilken superfin vas du har! Vart har du köpt den? 🙂

  moa 2016-01-24 17:32:26
  Svara
 • Toppingen är nästan viktigare än själva gröten! Håller med dig att godast blir det när alla smakkomponenter finns med; söt, salt, syrlig 😀

  Elin Ohre 2016-01-23 23:23:32 http://ohre.webblogg.se
  Svara
 • Vad fint värmeunderlägg! Var kommer det ifrån? 🙂

  Beata 2016-01-23 14:17:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!