Alltid trevligt med en parfait

IMG_2059 IMG_2076 IMG_2085 IMG_2107 IMG_2114

 

Visste ni att det heter parfait när man gör så här med olika lager? Man kan trolla ihop vad som helst nästan i dom här lagrens och det ser gott ut.. tycker iaf jag, eller man kanske inte kan ta vad som helst men ni förstår nog vad jag menar. Barnen trodde det vita var grädde och det andra glass, mohahah det var kvarg med agave sirap och en smoothie som blir som sorbe på bara;

 • frysta blåbär
 • frysta svartvinbär
 • fryst banan
 • havremjölk

En perfekt söndags mumsbit ville jag bara tipsa om här nu! Och toppa med det du har hemma, jag använde mig av musli längst ner och i mitten la jag ett lager med rostade kokosflan och även det på toppen med passionsfukt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är så himla bra!!! Älskar alla roliga och enkla recept du lägger upp. Satans va kul det är att laga mat. Tack!

  Jenny 2016-01-24 20:03:21
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Hemskt mycket TACK!!! Nu kommer ja somna med ett leende på läpparna och är redan sugen på att få upp något kul imorgon 😉 KRAM

   foodjunkie 2016-01-24 22:52:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!