Att få något serverat på silverfat

IMG_2028

 

Det här med att plocka fram allt man är sugen på är en favorit här hemma. Vi äter nån gång i veckan så här med mysbrickor ( tyvärr inget silverfat som i rubriken) ..  Speciellt när mina bonusbarn är här! Det är så härligt och få sitta och plocka mat ihop tycker jag. Det blir ofta stående ett tag så man kan gå ta när man vill ha.. Och det som oftast är på brickorna är nog;

 • Hummus
 • Edamamebönor
 • Baguette
 • Syrianska osten ( japp, det är en ost det som ser ut som pasta)
 • Olika frukter
 • Olika skinkor ( ofta mortadella och salami)
 • Oliver
 • Salt gurka
 • Brieost
 • Digestivkex
 • Nötter

Det är de första som kommer upp i mitt huvud när jag tänker vad vi har men såklart varierar dom lite. Brukar ni ha så här? Jag kan varm rekommendera det, speciellt om ni har barn.. Så mysigt! Hoppas ni haft en fin helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh! Vart köper ni den syrianska osten? Ätit den för längesedan och kommer ihåg att den är helt fantastisk god men aldrig sett den sen. Skulle även vara kul att få se hur den ska användas? Eller är det mest på det här sättet den äts?

  Sanna 2016-01-25 00:41:40
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! Jag hade aldrig sett den innan jag träffa min kille så tänkte att ingen annan sett den när jag skrev.. så vad kul att höra att det finns 😉 Den är verkligen jättegod, ibland kan det bli lite salt men då brukar han skölja lite snabbt i kallt vatten bara. Han köper dom i stora bunke ute i förorten.. Vet tyvärr inte vart, men jag älskar att åka ut och få se sortimenten i utländska butiker och där finns dom, så vet du någon sådan så testa där! Och det finns tydligen inget speciellt namn för den heller vadjag hört. Vi äter den så där, precis som den är 😉 Kram till dig

   foodjunkie 2016-01-25 01:48:35
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Tack för svar! Blir att ta en tur ut till någon spännande affär och leta! KRAM

    Sanna 2016-01-25 02:02:27
    Svara
    • Svar på Sannas kommentar.

     Haha ja,lycka till! Du kan ju visa bilden 😉 Jag har sett att dom kan komma i bollar så man kan trolla fram dom långa ost strimlorna ifrån.. Kram

     foodjunkie 2016-01-25 10:09:42
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!