Solkusten 2.0

IMG_0109 IMG_9714 IMG_9582 IMG_9339 IMG_0689IMG_9732 IMG_9958 

Det är jättemysigt att få komma hem.. Även om jag har totalt njutit av att vara på semester i vårt hus på solkusten! Alla matvaror är ju så färska och fräscha där, det är någonting jag sakna igår när jag gick till butiken! Hörde rykte hemifrån att det var avokado och granatäpplen i flöde här hemma men den måste tyvärr jag ha missat.. Men det fanns ju såklart annat gott! Ska visa er mer om det imorgon 😉

Tänkte mest komma in och fråga er om det någonting som ni vill önska till menyn?  Kylen är som sagt fylld och jag kan hitta på en hel del nu så dela gärna med er om ni har något ni vill se här! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack för att du delar med dig med så fin inspiration på din blogg! Jag skulle vilja ha ett recept på en granola utan gryn, alltså bara med frön o nötter. Jag har svårt med att få till konsistensen. Jag vill ha den knaprig o inte för oljig av kokosolja. Skulle gärna se mer regcept på glutenfria bröd, det är då svårt att hitta bra recept! Kram!!!

  Lovisa 2016-01-25 10:36:27
  Svara
 • Hej! Älskar verkligen din blogg och blir superinspirerad av dina recept! Jag skulle jättegärna vilja ha lite recept på middagar man kan ha med sig t.ex. till efter jobbet eller efter skolan om man inte hinner hem innan man ska iväg på nästa aktivitet. Alltså mat som hållet sig cirka 8 timmar utan kyl och inte heller behöver värmas upp. Det skulle också vara kul att läsa om rätter som kan göra på under 30 min, men som ändå är nyttiga och goda. Tack för en bra blogg!

  //Ebba

  Ebba 2016-01-24 20:43:00
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba! Blir så glad och få höra att det inspirerar TACK TACK TACK! Det är veklingen det jag vill 🙂 Det ska jag försöka tänka på att få upp.. Förstår att det är lite krångligt men hoppas jag kan ge dig lite inspiration i det med! KRAM och tack igen

   foodjunkie 2016-01-24 22:57:11
   Svara
 • Hej, jag har precis gått över till vegetariansidan och behöver inspo.. Blir mycket sallader, varma sallader osv men känner att jag kommer sakna lite mustigare mat som soppor och grytor, kan du inte göra lite såna recept? Kram

  lina 2016-01-24 20:12:31
  Svara
  • Svar på linas kommentar.

   Hej Lina! Det är jättekul att få höra det och självklart ska jag göra lite mer matiga recept! Det behövs och det äter jag varje dag. Kul att du ger mig lite att göra så tack och hoppas du haft en fin helg. ps. jag har en sökruta där du kan söka på ex soppa så får du upp gamla recept som du kanske finner mer matigare.. men det kommer som sagt fler 🙂 Kram

   foodjunkie 2016-01-24 22:55:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!