Rostad kvarg och müsli toast

IMG_2415 IMG_2417 IMG_2449 IMG_2452 IMG_2456 IMG_2465 IMG_2475 IMG_2479

 

Imorse var jag uppe tidigt, satte igång ångduschen och tog fram toasten. Jag hade nämligen finbesök. Min älskade syster sov här, för det första så tycker jag att hon är bäst men för det andra så kan hon ha bland det sämsta morgonhumöret.. Det märktes inte av imorse kan jag ju nu efteråt säga. Det var en riktig mysmorgon! Det ser man nästan på dom första bilderna.. innan jag var tvungen att tända för att kunna få med var det var vi åt på bild. Och till maten nu som vi åt så har jag färska nyheter från New York från vår älskade Mira som är där nu, på alla fik och restauranger finns det ” roasted müsli toast”. Det måste jag ju såklart testa så bjöd Frida på en imorse och betyget får ni avgöra själva,  jag kunde tyvärr inte smaka för jag använde mig av kvarg.. ( Alba är ju komjölksallergiker). Men kunde knappt hålla fingrarna borta så gott som Frida sa att det var..

 • rostad smörgås
 • kvarg
 • mammas rinninga björnbärs sylt/marmelad
 • müsli
 • hampafrön
 • rostade kokosflan
 • hallon
 • blåbär
 • 1 dadel
 • agavesirap (med en droppe vatten i som jag micrar i 30 sekunder)

Börja såklart med att rosta smörgåsen, jag väntade tills den blivit kall och lägga på resten så den blev så där knaprig och god. Sist fick hon själv hälla på agavesirapen. Muuummmms! Tack Mira för tipset. Själv åt jag en rostad ägg smörgås, och jag ska inte klaga då den vart helt perfekt krämig. Jag kokade nämligen bara äggen i nån få minut för ville ha så rinnigt som möjligt. Hade bara salt, peppar och chiliflingor på det. Två vinnar mackor helt enkelt! 🙂

Till det hela blev det nyponsoppan jag visade igår, kalla blodapelsin bitar och kaffe <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Spännande med kvarg på smörgåsen, låter ju som det kan vara gott tillsammans med bär! 🙂 Måste tipsa mina smörgåsätande familjemedlemmar!
  Kall apelsin är verkligen supergott, särsklit om den är lite, lite sur! 😉

  Elin 2016-01-29 18:43:15
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Det hoppas jag verkligen dom kommer gilla 🙂 Vad kul att du ska ta det vidare! Jag älskar att ha frukt och grönt i kylen så det är kallt och krispigt.. jag har typ bara avokado och banan framme.. Kram

   foodjunkie 2016-01-29 21:09:00
   Svara
 • Men ooooj, vad gott! Skicka hit lite – tack på förhand 😉
  Kram från Schweiz.

  Andrea Grünenfelder 2016-01-28 10:52:19 http://www.nouw.com/chicfood
  Svara
 • Haha läste först ”rostad kvarg” och tänkte… Det var verkligen något nytt.

  Sara 2016-01-28 10:06:25 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hahaha jaaa sorry det kanske blev lite lång och konstig rubrik.. Jag läser det också då nu haha.. Rostad kvarg 😉

   foodjunkie 2016-01-29 16:14:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!