Toppa smoothie med Nutella

IMG_1658-2 IMG_1666-2 IMG_1681-2

 

Det här med att toppa sin smoothie, det är ju för härligt!! Den här sitter fortfarande kvar i smaklökarna även om det var ett par dagar sedan. Vem skulle inte vilja fira helgen med lite nutella på toppen? Hade även raw-chokladbitar och dom där små bollarna är choklad täckta jordnötter! Till det blev det lite mer fruktigt, mango, jordgubbar och vinbär ( som var sura som gatan.. ). Det vara bara det jag hade på..i smoothien är det mer härligheter;

 • 1/2 avokado
 • 1 fryst banan
 • 1 lime
 • 1 tsk spirulina
 • 1 näve cashewnötter
 • 1 mtsk jordnötssmör
 • 1-2 dl mandelmjölk
 • 1 dadel
 • 1 tsk krossade linfrön

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!