Potatis och quinoa biffar

IMG_2546 IMG_2559 IMG_2569 IMG_2575 IMG_2580IMG_1799

 

Hej från mig som är en trött tjej idag.. Igår hade jag nämligen några av mina älskling tjejer hos mig. Jag gödde dom och mig själv ( fick tyvärr ingen bild på det)  med massa fat av ost kex, frukt och vin. Vi kacklade hela natten lång! Som jag hade längtat efter just en sån kväll.. Det var ett tag sedan nu eftersom jag varit bortrest och vi hade ju rätt mycket skvaller att ta igen! Dom två små älskade flickorna läkte på för fullt i Albas rum och vet ni vad – jag kände första gången igår en liiten mini tand som är på G ut!

Jag ska ju inte bara ta och berätta om min kväll här utan såklart ge er ett enkelt recept som vi alla tror jag gillar, stor som liten. Det är nämligen potatis-bullar. Kommer ni ihåg dom, dom som man åt när man var liten med lingonsylt? Det är så enkelt att slänga ihop egna själv.. Och då göra dom lite nyttigare också. Jag hade i quinoa, morötter och persilja.

Koka potatis och quinoa. Mosa ( jag hade en potatis-press) potatisen, riv morötter, hacka persilja och blanda ner det och quinoan. Smaka av med salt och peppar. Gör nu små bollar/ biffar och stek i smör. Smaskens!  Och perfekt att ha i matlådan, går dessutom bra att äta kalla!

 • 5 potatisar
 • 1-2  dl quinoa
 • 2- 3 morötter
 • en hand full färsk persilja
 • salt
 • peppar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ni ser ut att ha en dröm lägenhet! Vore kul att se hur ni bor, om du vill visa såklart :). Vad kul med en renovering och få göra som man vill. Stor kram

  Josefin Haraldsson 2016-02-03 09:24:30
  Svara
  • Svar på Josefin Haraldssons kommentar.

   haha älskar mailen, brun blondin <3 Tusen tack.. det har varit mycket att vänta på och det är så skööönt och äntligen bli lite klara.. Soffan var ex 8 veckor sen efter 12 veckors leverenastid.. haha.. Men ska se vad jag får till någon bild. KRAMAR

   foodjunkie 2016-02-03 11:16:40
   Svara
 • Hej!! Undrar vart du köpt spegeln i hallen? Väldigt fin!
  Vänligen Camilla

  Camilla 2016-01-31 16:58:38
  Svara
 • Ni ser ut att ha det helt underbart fint hemma! Vore så kul om du kunde dela med dig av lite bilder på lägenheten 🙂

  Nathalie 2016-01-31 16:30:43
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie! Tusen tack, vi har total renoverat en lägenhet så det börjar väl bli lite klart nu vilket känns helt galet skönt! Ska försöka dela med mig av några bilder .. Kram

   foodjunkie 2016-01-31 19:40:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!