Mango – Havtorn- Cashewnöt

IMG_2581 IMG_2616 IMG_2621 IMG_2634

 

En helt galet god smoothie blev det till mellis här hemma. En mango- havtorn- cashewnöts smoothie! En helt perfekt kombo;

 • 1 dl fryst havtorn
 • 2 dl fryst mango
 • 1 hand full naturella cashewnötter
 • 2 st dadlar
 • 1 liten ekologisk banan
 • 1 tsk nyponskalspulver
 • 3 msk havre

Det sa bara slurp efter bilden tagits.. Men under tiden bilden togs var det en liten gullunge som var på den, vilket jag förstår med alla färger som var där i. Fast det resulterade i att jag var tvungen och göra om toppingen en gång.. Men nu är vi glada i magen efter den här och ska leka med färgglada klossar istället! Och ni har nu fått jordens godaste mango smoothie recept 🙂 Och på tal om färger nu, visst är det fint med kiwin som är två olika färger, jag tycker nog den gula är lite godare då den är lite sötare. Och glöm inte äta kiwi- sprängfyllda med C-vitaminer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad har du för blender? 🙂

  Johanna 2016-02-10 07:10:31
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Det är en som heter Exxent, som är jättebra men ska jag tips som en mixer skulle jag köpa en vitamix helt klart.. även om den kostar en slant så är det värt det. Den här är lite klumpat tycker jag även om den är exakt lika bra typ..

   foodjunkie 2016-02-10 21:14:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!